SZC logo

Esztergomi Szakképzési Centrum

OM kód: 910005/002 | 2500 Esztergom, Szent István tér 7-9.

Intézmény logo

Balassa Bálint Gazdasági Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokIntranetKRÉTA

Bemutatkozás

Kedves Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket magam és az iskola oktatói nevében az Esztergomi SzC Balassa Bálint Gazdasági Technikum és Szakképző Iskola honlapján!


Iskolánk 2005-ben alakult két nagy hagyománnyal rendelkező intézmény, a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola és a Berzeviczy Gergely Közgazdasági Szakközépiskola egyesülésével.
Intézményünk az esztergomi Bazilika lábánál található egy patinás épületben. A tantermek ablakaiból a Bazilika tárul a diákok elé.
4 ágazatban, 12 szakmát oktatunk nappali és felnőttoktatásban. Több ágazatunkon duális képzésben vesznek részt a diákok.
A szakmai képzésben a diákok választhatnak az érettségit és szakmát is biztosító 5 éves technikumi és a középszintű szakmai végzettséget adó 3 éves szakképző iskolai képzések között. Szakképző iskolai diákjaink a szakma megszerzése után 2 év alatt érettségit szerezhetnek felnőttoktatásban.
Honlapunkon megtalálnak minden fontos információt, amelyek segítik Önöket abban, hogy naprakész információval rendelkezzenek az iskolánk képzéseiről és napi aktualitásairól.


Szeretettel várjuk Önöket képzéseinken!

 

Szegi Ottilia

igazgató

Bemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Esztergomi Szakképzési Centrum


Balassa Bálint Gazdasági Technikum és Szakképző Iskola

2500 Esztergom, Szent István tér 7-9.

Telefon: +36706848654

E-mail: iskola@balassaegom.hu

OM azonosító: 910005/002


2024Balassa Bálint Gazdasági Technikum és Szakképző Iskola