SZC logo

Esztergomi Szakképzési Centrum

OM kód: 910005/002 | 2500 Esztergom, Szent István tér 7-9.

Intézmény logo

Balassa Bálint Gazdasági Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokIntranetKRÉTA

Diákönkormányzat

Diákönkormányzat

A Balassa Iskola Diákönkormányzata büszkén vállalja szerepét az iskola életében. Az aktív diákok összefogásával és lelkes munkájukkal szervesen részt vesznek az iskola mindennapi szervezésében. Az évente megrendezett bulik és diáknapok a Diákönkormányzat kreativitását és elkötelezettségét tükrözik, mindezt a diákok szórakoztatásáért és közösségépítésért. A Diákönkormányzat elkötelezett abban, hogy a diákok számára élményekben gazdag és kellemes iskolai élményt teremtsen, és mindent megtesz a közösség erősítéséért. Az önkéntes tevékenységeik révén hozzájárulnak az iskolai közösség színesebb és vibrálóbb környezetéhez.

 

 
 
 

Vodicska Maja elnök, 12.D, DÖK-vezető

Sziasztok! Az én feladatom ,hogy a DÖK tagokkal együtt jobbá tegyük az iskolát. Igyekszünk közösen minden felmerülő problémát megoldani. A diákönkormányzat tagjaival együtt szervezzük az iskolai rendezvényeket, programokat. Közelebbről csak 11. évfolyamban ismertem meg a DÖK-öt amikor az egyik osztálytársam helyébe léptem. Az elnöki pozíciót ugyanabban az évben kaptam meg. Ez a poszt számos kihívás elé állít, azonban ezeket igyekszem a lehető legjobb tudásom szerint megoldani, hogy mindenki számára kompromisszumos megoldás születhessen. Jelenleg negyedik évemet töltöm a vendégtéri szaktechnikus képzésen. Bármilyen problémád, ötleted van keress bizalommal.

Szakács Ramóna Renáta, 12.D, DÖK-vezető

Sziasztok! Kilencedikes voltam, amikor először a diákönkormányzatba léptem. Akkor még csak DÖK tagként néztem a dolgokat, de 11. évfolyamban megválasztottak elnöknek. Innentől kezdve másképp néztem a diáktanácsot. Azért vállaltam el ezt a lehetőséget, mert szeretném, ha sokkal jobban érezné magát a diákság és minél több program és szórakozás töltené meg az iskola falait. Ezek mellett nagy hangsúlyt szeretnék fektetni arra, hogy az iskolában minél kevesebb legyen a diákok közötti konfliktus. Célom egy jól működő, összehangolt közösség létrehozása és fenntartása. Szeretném elérni, hogy nagyobb bizalommal forduljanak hozzánk. és a lehető legtöbb diáknak segítséget tudjunk nyújtani bármilyen probléma vagy kérés esetén.

Mráz-Nagy Márton, 10.B, közösségi médiás

Sziasztok! Én vagyok a DÖK közösségi médiása. Feladatom az Instagram oldal vezetése. Az iskola életéről és eseményeiről készítek képeket és videókat, illetve az eseményekről osztok meg Veletek információkat. Emellett az iskolai rendezvények hangosításában is segítek, így esetleges kulisszatitkokat is tudok hozni. Aktívan próbálok részt venni az iskola életében, hogy azt társaimmal jobbá tehessük. Jelenleg 2. évemet töltöm a Balassa logisztikai technikus képzésén. 

 


Partnereink

SZC logo

Esztergomi Szakképzési Centrum


Balassa Bálint Gazdasági Technikum és Szakképző Iskola

2500 Esztergom, Szent István tér 7-9.

Telefon: +36706848654

E-mail: iskola@balassaegom.hu

OM azonosító: 910005/002


2024Balassa Bálint Gazdasági Technikum és Szakképző Iskola