SZC logo

Esztergomi Szakképzési Centrum

OM kód: 910005/002 | 2500 Esztergom, Szent István tér 7-9.

Intézmény logo

Balassa Bálint Gazdasági Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokIntranetKRÉTA

Hírek

2024. márc. 22.


Tarján Richárd

    Szakmai látogatáson a NAV-nál és a TB-nél

    2024. március 26-án folytatták gazdálkodás és mendzsment ágazatos tanulóink szakmai látogatásaikat. Ezúttal, az esztergomi NAV és Társadalombiztosító nyitotta ki kapuit iskolánk tanulói előtt.

    Szakmai látogatáson a NAV-nál és a TB-nél

    A Nemzeti Adó- és Vámhivatal képviseletében Doktor Imre Zoltán osztályvezető úr tartott általános tájékoztatást az adózásról, a hivatal feladatairól, az adózás szerepéről.
    Továbbiakban Dörnyeiné Hegyesi Zita, a NAV munkatársa szemléletes bemutatóban foglalta össze a foglalkoztatási formákat, módokat, hangsúlyozva, mindez a diákok munkavállalásánál milyen módon jelenik meg.
    Juhászné Prantner Etelka pénzügyőr százados, a Bevetési Igazgatóság rendészeti szakterületéről életszerű képeken, kisfilmeken keresztül tette életszerűvé számunkra az igazgatóságot, annak működését, feladatellátási helyeiket, és mutatta be eszközparkjukat.
    Látogatásunkat a Társadalombiztosítóban folytattuk, ahol Rózsahegyiné Jankus Edit, az ügyfélszolgálati iroda irodavezetője a társadalombiztosítás múltját, jelenét ismertette.
    Megtudhattuk kik, miért, mennyit fizetnek társadalombiztosítás címén, illetve mire fordítja mindezt az állam, kikből tevődik össze a jogosultak köre. Nagyné Sárdi Klára a nyugdíjbiztosítási osztály képviseletében a nyugdíjmegállapítás kérdésköréről adott tájékoztatást, az öregségi nyugdíj, a nyugdíjszerű ellátás, az özvegyi nyugdíj és az árvaellátás kérdésköreibe nyújtott betekintést.
    Nagy köszönettel tartozunk mindkét helyszín dolgozóinak a kedves, vendégszerető, teljeskörű tájékoztatást nyújtó előadásokért.

     

     

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Rendkívüli felvételi eljárás (pótfelvételi eljárás)

    Rendkívüli felvételi eljárás (pótfelvételi eljárás)

    Iskolánk rendkívüli felvételi eljárást hirdet a még be nem töltött tanulói helyekre 2024. május 6-22. között. A rendes felvételi eljárásban elutasított tanulókat és szüleiket levélben is értesítettük ennek lehetőségéről.

    2024. máj. 6.


    Tarján Richárd

    Végleges felvételi lista

    Végleges felvételi lista

    Tisztelt Érdeklődők! Elkészült a végleges felvételi lista. Az iskolánkba felvételt nyert diákok oktatási azonosítójukkal szerepelnek ágazatonként a listán.

    2024. máj. 2.


    Tarján Richárd

    Katasztrófavédelmi vetélkedőn diákjaink

    Katasztrófavédelmi vetélkedőn diákjaink

    2024. április 23-án rendezték meg a felmenő rendszerű Ifjúsági Katasztrófavédelmi Vetélkedő helyi fordulóját. A Kerek-tónál megtartott verseny főszervezője ezúttal is az Esztergomi Katasztrófavédelmi Kirendeltség volt.

    2024. ápr. 24.


    Tarján Richárd


    Partnereink

    SZC logo

    Esztergomi Szakképzési Centrum


    Balassa Bálint Gazdasági Technikum és Szakképző Iskola

    2500 Esztergom, Szent István tér 7-9.

    Telefon: +36706848654

    E-mail: iskola@balassaegom.hu

    OM azonosító: 910005/002


    2024Balassa Bálint Gazdasági Technikum és Szakképző Iskola